Cautare

5945 de rezultate pentru "stiri accident rutier craiova" (3.29 secunde)
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
In plus, agentii Serviciului Rutier au dat 218 amenzi in valoare totala de 61.040 de lei si au retinut 22 de permise de conducere, dintre care 17 soferilor care s-au urcat bauti la volan.
674/2007, aglomerarile urbane cu peste 250.000 de locuitori (deci si Craiova) au avut termen pâna anul trecut sa întocmeasca hartile strategice de zgomot, pe zi si noapte, pe zone rezidentiale si industriale.
674/2007, aglomerarile urbane cu peste 250.000 de locuitori (deci si Craiova) au avut termen pâna anul trecut sa întocmeasca hartile strategice de zgomot, pe zi si noapte, pe zone rezidentiale si industriale.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova, impreuna cu jandarmii si colegii lor din Olt, Gorj si Valcea, au organizat ieri o actiune de proportii in trafic, fiind vizati toti soferii care nu respecta normele rutiere.
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
  Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
  Doljul, saltat de Ford Americanii de la Ford promit sa investeasca în fabrica de autoturisme din Craiova 600 de milioane de euro, iar statul român îi mai ajuta cu 143 de milioane de euro.
Municipiul Craiova are un nou primar al copiilor de la sfarsitul saptamanii trecute. ... 50 de mici consilieri si-au exprimat votul sambata, in Sala Mare a Primariei Craiova, pentru a desemna persoana care va ocupa functia de primar al copiilor, pentru urmatorii doi ani.
Primaria Craiova este pe cale de a face cadou unei asociatii controlate de Dinel Staicu aproximativ 3.000 mp de teren intravilan din domeniul public al orasului. Avocatii Asociatiei Crestin Catolic-Ortodoxe au solicitat pamantul in discutie, folosindu-se de un document anulat de Judecatoria Craiova din luna ianuarie 2006.
Un exemplu elocvent este cursa aeriana Tarom pe ruta Bucuresti - Craiova si retur infiintata la cererea mai multor parlamentari din Dolj care si-au dat seama ulterior ca nu le convine orarul, desi initial fusesera de acord cu el.
"Pe langa locatie trece calea ferata Craiova - Calafat. ... In plus, se pare ca prin zona ar urma sa treaca derivatia Craiova - Calafat a Autostrazii Sudului Bucuresti - Craiova. Drumul actual spre Craiova a fost si el modernizat in totalitate si ofera posibilitati de transport".
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
google-analytics.com